overzicht kalender

Zoek een activiteit

Muziekprojecten op maat van jouw klas!

Van snoezelen tot producen, van polyfonie tot rap, van soundbox tot circle songs: Jeugd en Muziek Brussel heeft het voor jouw school! Wij werken muziekeducatieve trajecten uit, van initiërende workshops voor de allerkleinsten tot inspirerende ateliers voor tieners.

Trek voorbereid Brussel in om het muziekaanbod in de cultuurtempels te ontdekken, zelf klanken op te nemen of een flashmob te geven. Samen met ervaren muzikanten en muziekcoaches, experimenteer je met instrumenten, zang, dans, elektronica, instrumentenbouw, en nog veel meer!

Al onze projecten zijn zo opgebouwd dat we volledig op maat van jouw school kunnen werken. Een superflexibel aanbod in een superdiverse stad!

 

Schooltijd

Wij organiseren activiteiten die doorgaan binnen de schooluren bij jouw op school en in de stad. Deze projecten kunnen op vraag van jouw school aangepast worden naar langere trajecten. De inhoudelijke accenten voor dit schooljaar kan je hier terugvinden.

 

Brede School 

Wij werken jaarlijks samen met een aantal Brusselse Brede scholen.

Hier kan u enkele voorbeeldprojecten vinden op maat van de Brusselse Brede School initiatieven.

 

Vormingen

Met workshops en coaching ondersteunen wij leerkrachten om vakoverschrijdend met muziek aan de slag te gaan in de klassen. Dit draagt bij aan de kwaliteit van het Nederlandstalig onderwijs in Brussel.

 

Meer info en inschrijven 

Contacteer ons per mail of telefonisch op 02 533 3910 of lees hier alles omtrent inschrijvingen.