kalender

Zoek een activiteit

Muzieknest

Team

      Stan NieuwenhuisStan Nieuwenhuis - componist/arrangeur

     "Kom je muzikale ei leggen! Ik zal er zijn om het op te vangen..."

De deelnemers aan dit kamp worden via opdrachten per niveau aangezet tot eigen muzikale ideeën. Deze worden genoteerd door de componist/arrangeur en bewerkt en gearrangeerd naar ieders niveau en instrument.

Stan Nieuwenhuis schreef o.a. de muziek voor de documentaire "Claire, ik en mijn broer" van Maris De Smedt. Daarnaast schrijft hij muziek voor HaFaBra die gespeeld en opgenomen werd ver buiten de landsgrenzen. Zelf maakt hij deel uit van het koperkwartet Exit_Brass waarvoor hij de muziek ook zelf arrangeert.

Stan studeerde theorie-schriftuur en trompet aan het Lemmensinstituut en Sound Engineering in Rotterdam.

 

 

 DoniaDonia Surowiec - dirigent - muzikale regie - muzieklab - zangatelier

“we bouwen ons eigen nestje met liedjes en instrumenten!”

 

De Lukas Passion van Telemann tot Elias van Mendelssohn, het Requiem van Cherubini en indie(rock)songs. Donia heeft een brede interesse en deelt die graag met je. Vanuit het operahuis De Munt/La Monnaie dirigeert zij een koor in de gevangenis. Naast haar werk als dirigent schrijft zij (koor)arrangementen. In Oostenrijk volgde ze masterclasses bij o.a. Erwin Ortner en werd geselecteerd voor een masterclass bij Frieder Bernius. Via de Kurt Thomas Cursus behaalde zij verschillende certificaten en studeerde (koor)directie en docent muziek in Leuven en Amsterdam. Voor het Jubelparkmuseum ontwikkelde zij een muzikaal traject en maakte een jongerenproductie voor Padarijs. Bij Buitenkunst werkt zij als muziekmedewerker

                                             

                                                              

http://planning.jeugdenmuziekbrussel.be/files/beelden/foto-bio.jpgElke Borremans - muziekcoach muzieknest

Zij werd geboren op 27 juni 1989. Al op jonge leeftijd begon zij met haar muziekstudies. Vanaf vier jaar kreeg ze vioolles en leerde de technieken aan via de Suzuki-methode. Zij behaalde haar Master aan het Conservatorium van Antwerpen o.l.v. Guido De Neve. Vandaag de dag werkt ze als lerares viool, AMV en muziekinitiatie.

 

 

 

 

 

 


Mario Simonelli: We strekken regelmatig ook de benen tijdens de uurtjes sport met Marco.


 

 

 

 


Arnout Van Nieuwenhove - monitor
 


Guus De Bruyn - monitor

                                                              

                                                                

             

 

 

Bij de monitors Guus en Arnout kan je altijd terecht. Zij verzinnen allerlei leuke randactiviteiten en houden de sfeer er in!