kalender

Zoek een activiteit

Muzieknest

muzieknest

muzieknest

BELANGRIJKE MEDEDELING - ANNULATIE MUZIEKNEST

Jeugd en Muziek had het voornemen en de beste bedoelingen om in 2017 de stages en kampen te laten doorgaan in Vormingscentrum Destelheide en De Hanenbos.

Helaas dienen wij de stages en kampen van 9 tot en met 15 juli en 6 tot en met 12 augustus 2017 te annuleren.

Door het wegvallen van de subsidies voor Jeugd en Muziek Vlaanderen en de gevolgen hiervan voor Jeugd en Muziek Brussel zien wij ons genoodzaakt om onze kampen en stages te annuleren en te herzien in kader van onze nieuwe opdracht voor de Vlaamse Gemeenschapscommissie. Concreet wilt dit zeggen dat Jeugd en Muziek Brussel vanaf januari in een duidelijk kader op zoek zal gaan naar alternatieven voor de kampen en stages die meer in de lijn liggen van wat de VGC van ons verwacht. Tevens zal de nieuwe opdracht de nodige tijd en energie vragen om dit te kunnen bereiken in het schooljaar 2017-2018. Hiermee hebben we tevens keuzes moeten maken.

Met spijt in ons hart zullen we afscheid moeten nemen van de huidige vorm van de kampen en stages. Hierbij wil ik jullie enorm bedanken voor jullie enthousiasme en inzet!

Ondanks dat ik met dit nieuws het nieuwe jaar dien in te zetten, wens ik je toch een fantastisch en creatief nieuw jaar toe!

Hopend op jullie begrip
Carola Orye
Coördinator vormingen en projecten vrije tijd
Jeugd en Muziek Brussel